Kor går turen..?

Hvis du har bilder eller ei god historie frå sjøen kan du dele den med oss her. Turar organisert av båtlaget eller andre som kan tenke seg reisefølge kan òg annonserast her.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Jan Asle, 18. jun, 2013
En flott kveld i Askevika. Det var lite fisk i fjorden men stemninga i båtane var god :) Fleire turar ventar og vi håpar ørreten blir med på moroa :)
Skrevet av Jan Asle, 3. apr, 2013
Hei alle båtfolk.
Gå inn på veikingkonvoien.com og sjekk ut programmet. Dette ser moro ut :) 28-30 Juni.
Skrevet av Jan Asle, 8. sep, 2012
Eg var på knutholmen i sommar og kom i kontakt med litt båtfolk frå kysten. Dei etterlyste den lystige gjengen frå sandane som brukte å vise seg fram rundt pinsetider.No fekk vi ikkje organisert noko pinsetur i år, så Båtlaget legger derfor opp til en organisert tur til Rugsund Fredag den 5. Oktober. Vi har snakka med Rugsund og vi er hjarteleg velkomne denne helga. Tanken er at vi raker krabber, har litt konkurranser og mykje sosialt. Avreise er tenkt fredag ca kl 16-17. Men dette kan vi sjølvsagt bli enige om etter kvart.
Er det nokon som har forslag til aktivitetar må de gjerne gje et pip om det. Det er også fint om vi får ei tilbakemelding dersom du veit at du blir med på turen
Skrevet av Jan Asle, 22. jul, 2012
Da har vi lagt bak oss 13 dagar og 320 nm langs vestlandskysten. Turen gjekk først til kalvåg. Deretter via Florø og til Askvoll der vi låg et par netter. Så svippa vi ned til Bergen en tur og fekk med oss litt shopping og en tur på akvariet :) Neste dag gjekk vi til Skjerjehamn med der var litt vind så vi la heller til i Dingja. En fin lun plass å overnatte. Deretter gjekk turen til Hardbakke der vi hadde ei fin helg på en fantastisk plass. Mandag prøvde vi oss en tur ut i havet og gjekk via Bulandet og Værlandet og inn til Askvoll igjen. Frå Askvoll gjekk turen over stavsjøen i liten kuling og frisk sjø og endte inne i Høydalen der vi vart godt mottatt av glopparar med hytte og kai :) Etter to dagar i Høydalen returnerte vi til Sandane. Godt fornøgde med en fin båtferie, gleder vi oss allereie til neste sommar :)
Skrevet av SjurG, 11. jun, 2012
God stemning og godt fiske på fjorden denne helga. På bildet ser vi Paal med ein fin ørret på 4,3 kg tatt midtfjords i Gloppefjorden ved Andenæs.
E-post:
Skrevet av Jan Asle, 6. jun, 2012
Bra tiltak med "dorgefestival" Vi kaster oss med på fredagen.
Skrevet av Sjur Clementsen, 6. jun, 2012
Halloen folkens
Byfolk på vei til dorgefesten. Som vanlig skinner vi om kapp med solen!
Bilde: Sjuren gir Svein instruksjoner om brislingtakle.
E-post:
Skrevet av SjurG, 5. jun, 2012
Til helga (8.-10. juni) blir Svein, Paal, SjurC og SjurG og finne i Askvika ombord i M/S Sunneva. Der går årets dorgefestival av stabelen. Ta turen! Jo fleire , jo livlegare blir det! Kanskje ein biff på Dampen. Kven veit?
E-post:
Skrevet av Jan Asle, 13. mai, 2012
Var på dorgetur i går kveld frå sandane og litt forbi Skeistranda. Ingen napp men ein fin tur var det :)
Skrevet av Odd Arne , 10. mai, 2012
Var en liten tur ut til Årevikja idag. Fukta so vidt eit snøre, men ingen fangst.. Veiret var det ingenting å sei på. Rett og slett havblikk.
Skrevet av jan asle, 7. mai, 2012
Vi er et par båtar som tenker å sette kursen mot yksenelvane på laurdag 12. Mai. Avreise i tre tida på ettermiddag. Vi planlegg å ankre opp i Askvikja når det lir litt ut på kvelden.